Science & Cooking

“Science and cooking” és un curs que la universitat Harvard School of Engineering and Applied Sciences en que també hi col·labora la Fundació Alícia. Aquest curs va destinat a estudiants de Harvard in es proporciona una introducció molt exigent de la ciència, que inclou temes com ara les escumes i emulsions.

Aquest curs consta de dues sessions setmanals de 2 hores cadascuna: una primera sessió oberta als visitants i una segona sessió destinada exclusivament als estudiants de Harvard. Totes les sessions compleixen una mateixa estructura: durant els primers 45 minuts els professors David Weitz i Michael Brenner fan una introducció del tema científic de la setmana. A continuació, el xef o xefs convidats imparteixen una conferencia d’un hora amb algunes demostracions. Els últims quinzè minuts es dediquen a discutir el contingut científic entre els investigadors, la classe i els xefs.

Aquesta és la pàgina web del curs “Science & cooking”. Hi podeu trobar els vídeos de les classes que s’hi duen a terme i molta d’altra informació: http://www.seas.harvard.edu/cooking/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s