Fundació Alícia

27-7-2012

Una de nosaltres , la nit anterior, havia somiat amb una piscina, plena d’aigua. Somiar amb aigua vol dir  ¨Èxit¨ . Però que significava tenir una piscina davant nostre?.

No ho vam saber fins que vam acabar la visita a la fundació Alícia.

Estàvem nervioses, perquè si bé no érem del poble, no sabíem que ens podria esperar, a dins hi havia gent important. Potser no es notava el nostre nerviosisme però si la nostra  ¨ patositat¨ vam començar sortint del pàrquing per el camí incorrecte. Va ser una anècdota divertida.

Quan vam trobar la el camí correcte, allí estàvem tots mirant per primera vegada la fundació Alícia, cal afegir que té un estil molt modern.

Hora d’arribada: 11:45 am

Hora programada del taller ¨Sentits dels sentits¨ : 13:00 pm

Hora amb Pere castells : 15:00 pm

Teníem un par d’ hores per ¨curiosear ¨ :p , fins que ens va trobar ( ho sentim no sabem el seu nom, però si sabem que és una persona molt amable, i que és agrònom)  Ell es va oferir per anar a buscar a Pere Castell.

Als 5 minuts estaven tots dos, els dos venien somrient.

Pere castells estava davant de nosaltres oferint-nos un somriure i  també part del seu temps.

Mentre caminàvem ens va ensenyar les instal·lacions , la zona de cuines, la zona de recerca, tot sempre saludant a qui es trobava. I també ens saludaven a nosaltres.

Alícia és una família.

Finalment van asseure en una taula amb un portàtil.

Ens va facilitar informació, vam parlar, ens va  donar idees , vam entrevistar-lo i  finalment li vam presentar el  nostre blog.

www.xefcientific.wordpress.com

Era trist, però ja havíem de marxar cap el taller dels ¨sentits¨ ens acomiadàvem però quedarem en contacte.

 

Alícia. A que vosaltres tampoc no sabeu perquè  es diu d’aquesta forma. Molt simple : Ali-mentació- Ci-ència , ens ho va explicar Pere Castells, el qual ens va permetre respondre quan el guia del taller va fer la pregunta : Algú sap què vol dir Alícia?

Ay,ay, ay. Aquest taller  et  fa plantejar-te moltes coses una d’elles és : poder algun dia menjar amb els ulls tancats ( el qual seria divertit, i donaries l’oportunitat a que els sentits restants s’activin més.)

 

Quan vam sortir, un personatge( tampoc no sabem el seu nom =[ ) va dir. : Voleu provar diferents tomàquets? . I amablement va parlar francès  perquè una parella de  francesos què també anaven al taller,entenguessin.

Era una proposta temptadora. Aquells tomàquets estaven boníssims!

Esperem que vosaltres un dia pugueu anar a La fundació Alícia i participeu en uns dels seus tallers, és una experiència que només es pot viure.

Motivades per el  fantàstic dia que vam passar dins les instal·lacions , vam escriure en el llibre de visites ( on també ha escrit gent famosa =D i gent normal i de tot tipus :p )

<< És un lloc on es respira la ciència i la cuina i es tasta l’amabilitat, Gràcies ♥>> Núria-Dafne

Aquell dia ens vam tirar a la piscina del èxit, havíem conegut gent  que estimava la seva professió i sobretot coneixien l’èxit.

Anuncis

3 responses to “Fundació Alícia

  1. Hola, sóc el que us va convidar a tastar els tomàquets de l’hort (i va parlar amb francès a uns visitants suïssos) Toni Massanés, director general de la Fundació Alícia, gràcies per la visita!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s